Reclamatii – Petitii

Pentru transmiterea unei sesizari sau reclamatii privind activitatea _________________________________, va rugam sa ne transmiti informatii cat mai detaliate pe adresa de e-mail: _______________________, iar in cazul unei unei sesizari sau reclamatii privind activitatea MaxyGo Broker de Asigurare, va rugam sa ne transmiti informatii cat mai detaliate folosind unul dintre canalele MaxyGo Broker de Asigurare de comunicare:

  • prin posta sau curierat, catre MaxyGo Broker de Asigurare, adresa: Ploiesti, Str. Alba Iulia nr. 40A;
  • trimitand un e-mail la adresa office@maxygo.ro, petitie@maxygo.ro.
  • completand in sectiunea “Petitii” de pe pagina de web: maxygo.ro

 

In caz de nerezolvare a litigiului pe cale amiabila clientii se pot adresa si la SAL-FIN, structura creata in cadrul Autoritatii de Supraveghere Financiara cu scopul de a pune la dispozitia consumatorilor un mecanism de solutionare alternativa a litigiilor din domeniul financiar nonbancar, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, proceduri facultative, voluntare, separate de procedurile din instantele de judecata si gratuite. Informatii pot fi obtinute la adresa de internet: www.salfin.ro.

 

SAL-FIN   – structura creata in cadrul A.S.F. cu scopul de a permite consumatorilor sa apeleze gratuit la un mecanism de solutionare alternative a litigiilor din domeniul financiar non-bancar. Toate detaliile le regasiti pe site-ul www.salfin.ro

 

Lorem Ipsum dolor amet

Lorem Ipsum

Contacteaza-neCalculeaza RCA

Insurance Quote

    Choose type of Insurance:

    Level of protection:

    Contact details: